NederlandsEnglish
Professionele Ballonvaarders Nederland KNvvL MKB OK iDeal


Inflatables

Hoe noem je een billboard dat minimaal 7 meter hoog is, bedrukt is met felle kleuren en oogverblindende reclame, van binnenuit verlicht kan worden, uitgevoerd kan worden in elk denkbare 3D vorm, daarbij op elke mogelijke plaats makkelijk is te installeren en waarbij de kosten van aanschaf en bediening relatief laag liggen?

Reklame-inflatable is de meest gebruikte naam. Wij denken dat ze eigenlijk de naam 'meest kosten-efficiënte reklame medium' zouden moeten dragen.

Reklame-inflatables zijn gemaakt van een lichtgewicht nylon of PVC materiaal en kunnen op druk gebracht worden door een kleine electrische ventilator. U kunt ze tegen komen op de daken van huizen, pompstations of supermarkten. De boodschap kan dan duidelijk gezien worden in de wijde omgeving, zeker als ze 's avonds ook nog eens van binnen uit verlicht worden.

Inflatables geven een groot oppervlak voor de reklameboodschap, maar als ze verplaatst moeten worden kunnen ze makkelijk door 1 persoon worden ingepakt tot een handzaam en draagbaar pakket. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor promotiedoeleinden op veel verschillende locaties.

Balvormen, vierkanten, blikjes, auto's en huizen - inflatables kunnen in elk gewenste vorm en kleur worden gemaakt. Er is zelfs een mini-inflatable die binnenshuis gebruikt kan worden.

Klik hier om voorbeelden te zien van dit type ballon.