>
NederlandsEnglish
Professionele Ballonvaarders Nederland KNvvL MKB OK iDeal


4CB Team

Jong, oud, man, vrouw, piloot, groundcrew, telefoniste of planner; alle mensen binnen het 4CB team hebben één ding gemeen; hun passie voor het ballonvaren. Sommigen doen dit werk full-time, anderen doen het als hobby, met minstens evenveel enthousiasme. Onze ervaren piloten, die uw vaart met hun begeleiding en entertainment tot een succes zullen maken, zijn volledig gebrevetteerd. Natuurlijk zijn de leden van onze volgploeg net zo belangrijk, zij begeleiden de opstijgingen, "volgen" met de auto en aanhanger de ballon en halen u weer veilig op bij uw landingsplaats.

Klik op de foto voor een vergroting Klik op de foto voor een vergroting Klik op de foto voor een vergroting Klik op de foto voor een vergroting

Ballonvaren is naast ons werk ook onze grootste hobby.

Dat zult u aan ons merken en daar profiteert u van!!! Wij verzorgen niet alleen een prachtige ballonvaart, maar u krijgt ook de mogelijkheid om achter de "schermen" te kijken. Alle passagiers hebben de mogelijkheid om te assisteren bij het opbouwen en inpakken van de ballon. Onze crew geeft tijdens het programma een complete uitleg over alle activiteiten zodat u precies weet wat u te wachten staat. Mocht u desondanks vragen hebben; stel ze gerust aan ons team, u bent in goede handen!